ULUSLARARASI : | |
---|---|
1 | Drying of Cherry Laurel Juice Using Foam Mat Drying Technique and Investigating the Effect of Drying Temperature on Drying Characteristics and Bioactive Components GÜLDANE MEHMET, BOZKIR HAMZA , THE JOURNAL OF FOOD, 2024 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
2 | Optimization of Ultrasound-Assisted Protein Extraction from Watermelon Seeds: Taguchi Approach GÜLDANE MEHMET , Black Sea Journal of Agriculture, 2024 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
3 | Doğal Biyoaktif Sebze Özütlerinin Beze Özelliklerine Etkisi GÜLDANE MEHMET, YAĞMUR TUBA, ÇETİN HANDE , GIDA, 2023 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
4 | Extraction of Bioactive Compounds from Yellow Onion Peels: Taguchi-SAW Hybrid Optimization GÜLDANE MEHMET, CİNGÖZ ALİ , Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 2023 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
5 | Leblebi Tozu İlaveli Glütensiz Bisküvi Üretimi: TOPSIS Uygulaması CİNGÖZ ALİ, GÜLDANE MEHMET , Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 2023 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
6 | Optimizing foam mat drying process for cornelian cherry pulp using response surface methodology and artificial neural networks GÜLDANE MEHMET , Revista Mexicana de Ingeniería Química, 2023 Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale |
7 | Optimizing foam quality characteristics of model food using Taguchi‐based fuzzy logic method GÜLDANE MEHMET , Journal of Food Process Engineering, 2023 Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale |
8 | Effect of natural sweeteners and process conditions on physical properties, antioxidant activity and HMF content of biscuits GÜLDANE MEHMET, HERKEN EMİNE NUR , Fresenius Environmental Bullettin, 2022 Uluslararası   Hakemli   EBSCO   Özgün Makale |
9 | Multi response optimization of process parameters of saponin based model foam using Taguchi method and grey relational analysis coupled with principal component analysis GÜLDANE MEHMET, DOĞAN MAHMUT , Journal of Food Processing and Preservation, 2022 Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale |
10 | The impact of partial sweetener substitution on physicochemical, textural and sensory properties of biscuits GÜLDANE MEHMET, HERKEN EMİNE NUR , GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 2022 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
11 | Köpük Helva Üretim parametrelerinin renk ve yoğunluk özelliklerine etkisi: Taguchi matematiksel model optimizasyonu GÜLDANE MEHMET, DOĞAN MAHMUT , GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, 2020 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
12 | Nar Suyu İlavesiyle Üretilen Lokumların Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi KAYA CEMAL,GÜLDANE MEHMET,TOPUZ SEMRA,BAYRAM MUSTAFA , Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi, 2018 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
13 | Beyaz, Siyah ve Yeşil Çay Kullanılarak Üretilen Kombuchaların Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi GÜLDANE MEHMET,BAYRAM MUSTAFA,TOPUZ SEMRA,KAYA CEMAL,GÖK HATİCE BURCU,BÜLBÜL MURAT,KOÇ MERVE , Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2017 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
İletişim
mehmetguldane@subu.edu.tr